Ultima Ora

11:22 Personalul din TREI secţii SJU va fi testat. Elena Vlad: Toată lumea își va lua salariul la timp

Elena Vlad, directorul medical interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu, a anunțat că urmează să fie testat personalul din trei secții: Ginecologie, Neonatologie și ATI I, în cadrul cărora au apărut cazuri de infectări.

„Dezinfecția secției Ginecologie se efectuează parcelar deocamdată, dar s-au sistat internările pentru o perioadă, urmând ca pacientele să fie externate gradual. Va urma o zi de dezinfecție totală a secției astfel încât, în data de 13.05.2020, secția să poată fi redeschisă în siguranță atât pentru paciente, cât și pentru personalul sanitar. În această perioadă, urgențele ginecologice sunt preluate de celelalte secții de ginecologie din județ. Există echipamente de protecție suficiente și contracte de achiziții pentru aceste materiale care se derulează fără probleme.

Toate pontajele personalului angajat la SJU Târgu-Jiu au fost depuse, astfel încât serviciul de salarizare va putea calcula fluturașii de salariu pentru fiecare. Deci toată lumea își va lua salariul la timp. Toate serviciile medicale efectuate au fost raportate și decontările se vor efectua de către CAS Gorj.

În ceea ce privește activitatea laboratorului de genetică, atât de necesar zilele astea, imediat ce vom avea vreun progres, vom comunica public”, a transmis directorul medical interimar al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here