Ultima Ora

11:22 Berlusconi, spitalizat după ce a fost confirmat cu COVID

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, recent testat pozitiv cu COVID-19, a fost spitalizat, joi seară, ”din precauţie”, dar ”cadrul său clinic nu dă motive de îngrijorare”, indică un comunicat publicat vineri de partidul său, Forza Italia, transmit Reuters şi AFP.

”Preşedintele Berlusconi a fost spitalizat ca măsură de precauţie la spitalul San Raffaele din Milano, după apariţia anumitor simptome. Cadrul clinic nu dă motive de îngrijorare”, dă asigurări comunicatul.

Potrivit agenţiei de presă AGI, Silvio Berlusconi, care pe 29 septembrie împlineşte 84 de ani, a fost internat în camera pe care de obicei o ocupă în acest spital, lucru interpretat de AGI ca un semn că situaţia nu este gravă. Licia Ronzulli, senatoare din partidul Forza Italia, a declarat, vineri dimineaţă, la radio, că cel supranumit Il Cavaliere ”a petrecut noaptea la spital pentru controlarea situaţiei, dar va fi bine”.

Berlusconi a anunţat, miercuri seară, că a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ulterior, doi dintre copiii săi – Barbara (36 de ani) şi Luigi (31 de ani) – şi noua sa parteneră, Marta Fascina, 30 de ani, au fost de asemenea testaţi pozitiv.

”Continui bătălia”, afirmase, miercuri seară, Silvio Berlusconi după acest anunţ, dând asigurări că va fi prezent ”în campania electorală cu interviuri la televiziuni şi în ziare”.

Peste două săptămâni în Italia au loc alegeri regionale, precum şi un referendum naţional privind scăderea numărului de parlamentari.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here