Ultima Ora

11:20 Tomescu: Este strigător la cer cum boșii din federațiile sindicale nu au nicio reacție!

Manu Tomescu, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, spune că zeci de mii de locuri de muncă vor dispărea din zona Olteniei prin punerea în aplicare a planului de restructurare a Complexului Energetic Oltenia.

”Iată că de ce ne era cel mai frică, până la urmă tot n-am scăpat, și Ministrul Energiei tocmai ne-a anunțat bucuros că va continua cu programul DIABOLIC de închidere a grupurilor energetice pe cărbune! Știm și am văzut cu toții cum mai mulți lideri politici locali împreună cu câțiva boși din sindicate au așteptat cu nerăbdare și chiar au fost și la București cerând insistent avizarea și punerea în practică a acestui „program de restructurare”, care în realitate nu înseamnă nimic altceva decât un PLAN DE ÎNCHIDERE a grupurilor energetice pe bază de cărbune, iar acum tocmai vedem cum se întâmplă ce și-au dorit! Din nefericire pentru noi toți, salariați din C.E.Oltenia, pentru gorjeni dar și pentru locuitorii din întreaga regiune a Olteniei, ne aflăm puși în situația de a rămâne fără zeci de mii de locuri de muncă în doar câțiva ani!” a scris sindicalistul pe Facebook.

Tomescu a criticat lipsa de reacție a marilor lideri sindicali.

”Este strigător la cer cum boșii din federațiile sindicale nu au nicio reacție la ce este atât de evident că urmează să se întâmple, și nu pot să înțeleg de ce atâta nepăsare din partea lor, știind că alte câteva mii de locuri de muncă vor dispărea numai din C.E.Oltenia! Desigur că timpul ne va arăta ca de fiecare dată adevărul, ce interese au avut și ce i-a determinat să stea pe burtă, însă pentru majoritatea dintre noi va fi prea târziu pentru a mai putea îndrepta ceva!” afirmă liderul de la Rovinari.

Comment here