Ultima Ora

11:18 Dosare penale pentru vătămare corporală, după accidentele de la Piștești și Iezureni

Două accidente cu victime au avut loc joi, în Gorj, la Iezureni și Scoarța. Nimeni nu și-a pierdut viața, dar au fost persoane care au ajuns la spital.

În cazul accidentului produs la Iezureni, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 21 de ani, din municipiul Petroșani, în timp ce conducea un autoturism, din direcția Bumbești-Jiu către Târgu-Jiu, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de carosabil umed, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe sensul opus de deplasare și a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule compus dintr-un autotractor, ce tracta semiremorcă, condus regulamentar de un bărbat, de 49 de ani, din orașul Avrig, județul Sibiu. În urma impactului, șoferul primului autoturism și alți doi pasageri, din județul Hunedoara, aflați în mașina pe care acesta o conducea au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În cazul accidentului de la Pișteștii din Deal, din primele cercetări a reieșit faptul că un bărbat, de 71 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 Bălănești, din direcția Târgu Jiu spre Scoarța, a intrat pe sensul opus de circulație intrând în coliziune cu două autoturisme, conduse regulamentar, din sens opus. În urma impactului, două dintre autoturismele implicate în accident, au părăsit partea carosabilă, iar conducătorul auto de 71 de ani și un altul, de 21 de ani, din orașul Novaci, au suferit leziuni și au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto care circulau regulamentar au fost testați cu aparatul etilotest la fața locului, rezultatul fiind negativ, iar bărbatul, de 71 de ani, a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, întrucât sa starea de sănătate nu a permis testarea pe loc. În cauză a fost întocmit dosarul penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here