Ultima Ora

11:18 Cosmin Popescu: Singurele discuții cu Ciocea, pe teme administrative. PSD are candidat la Primăria Bustuchin

PSD Gorj reacționează în urma declarațiilor făcute de primarul Ion Ciocea, luni, la Radio Infinit. Printr-un comunicat de presă, președintele executiv al social-democraților, Cosmin Popescu, transmite că viceprimarul Gheorghe Stoenescu va fi candidatul PSD la Primăria Bustuchin, în 2020. Iată textul integral:

”Organizația PSD Gorj respinge fumigenele aruncate în spațiul public de către Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin. Conducerea PSD Gorj l-a desemnat candidat pentru funcția de primar al comunei Bustuchin pe Gheorghe Stoenescu, actualul viceprimar și președinte al PSD Bustuchin. Nu au existat și nu există discuții sau negocieri cu Ion Ciocea, cu privire la vreo candidatură, declarațiile dumnealui fiind mincinoase și tendențioase.

”Singurele discuții purtate cu domnul Ciocea au fost doar pe teme administrative, privind proiectele pe care Consiliul Județean și Guvernul le susțin pentru dezvoltarea comunei Bustuchin, așa cum au făcut-o și până acum. Să fie clar pentru toată lumea! PSD Gorj are candidat pentru Primăria Bustuchin în persoana actualului viceprimar, Gheorghe Stoenescu. În rest, poveștile domnului Ciocea sunt doar niște încercări lamentabile de a crea tensiuni în organizația locală” a precizat Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj.

”Domnul Ciocea își dorește să candideze în 2020 din partea PSD. Așa de tare își dorește, încât a început să viseze că poartă discuții cu vreunul dintre noi, din conducerea PSD Gorj. Prin declarațiile făcute, prin acțiunile întreprinse și atitudinea avută, Ion Ciocea nu poate negocia cu PSD Gorj. Îl susțin cu tărie pe Gheorghe Stoenescu pentru o candidatură, în 2020, la Primăria Bustuchin” a susținut și Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Ion Ciocea vorbește în spațiul public despre trădători, însă singurul ”trădător” din Bustuchin este chiar primarul, care a părăsit partidul candidând ca independent la alegerile parlamentare din anul 2016” transmite biroul de presă al PSD Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here