Ultima Ora

11:16 Informare meteo de ploi şi intensificări ale vântului. Cod galben de ninsori la munte

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o informare meteorologică de precipitaţii moderate cantitativ şi intensificări ale vântului, valabilă în estul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării, de duminică, ora 20:00 până luni, ora 12:00.

În intervalul menţionat, temporar va ploua în vestul, sud-vestul, centrul şi nordul ţării. Ploile vor fi moderate cantitativ în sud-vest, unde se vor acumula cantităţi de apă de 15-20 de litri/metru pătrat şi izolat de 30 de litri/metru pătrat.

ANM a emis, duminică, şi o atenţionare meteorologică Cod Galben de ninsori şi intensificări ale vântului, valabilă de duminică, ora 20:00, până luni, ora 8:00, la altitudinile de peste 1.700 de metri din judeţele Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraş Severin, Gorj şi Vâlcea. În aceste zone din Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 70-80 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. 

Comment here