Ultima Ora

11:14 În arest după ce a bătut o tânără şi i-a furat telefonul mobil

Un individ de 43 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reţinut, miercuri, după ce a bătut o tânără de 23 de ani din Ilfov şi i-a furat telefonul mobil.

“La data de 30 decembrie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale, a fost identificat un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, acesta fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 29/30 decembrie a.c., bărbatul, în timp ce se afla într-o garsonieră pe raza municipiului Târgu-Jiu, ar fi exercitat acte de violență asupra unei tinere, de 23 de ani, din comuna Mogoșoaia, județul Ilfov, luându-i telefonul mobil. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare” transmite IPJ Gorj.

Comment here