Minerit și Energie

Sfânta Varvara, ocrotitoarea minerilor. Primar: Pios omagiu familiilor celor plecați din rândul nostru în accidentele de muncă

Sfânta Mare Muceniță Varvara sau Barbara este prăznuită la data de 4 decembrie. Este cunoscută drept ocrotitoarea minerilor. Primarul Municipiului Motru, Cosmin Morega, a transmis, sâmbătă, un mesaj pentru minerii din cadrul Complexului Energetic Oltenia şi familiile acestora.

„Azi este Sfânta Varvara, ocazie cu care transmit un pios omagiu familiilor celor plecați din rândul nostru în accidentele de muncă. Dumneavoastră, celor care vă desfășurați activitatea în sectorul mineresc, vă doresc multă sănătate și tradiționalul SALUT, NOROC BUN!” a transmis primarul Municipiului Motru, Cosmin Morega.

„Cu ocazia Zilei Minerului, conducerea Complexului Energetic Oltenia adresează un călduros „Noroc Bun!” celor care au ales să-şi desfăşoare activitatea într-un mediu incomod şi aspru, în care stăruinţa lor zilnică a depăşit greutăţile şi barierele timpului. Cu înalte sentimente de apreciere, transmitem mulţumirile noastre pentru eforturile celor mulţi şi modeşti care nu s-au temut de riscuri, formând o mare familie de oameni deosebiţi care merită întreaga noastră preţuire. La mulţi ani şi multă sănătate celor care au avut curajul de a alege meseria de miner şi care şi-au pus amprenta asupra cărbunelui extras din Bazinul Minier al Olteniei – real pilon al energeticii româneşti!” a transmis conducerea CE Oltenia.

Comment here