Ultima Ora

11:11 Proxenet din Scoarța, prins la Arad

Un tânăr de 24 de ani din comuna gorjeană Scoarța, acuzat de săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată, a fost prins de polițiști în județul Arad.

La data de 15 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj – Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de aducere emis de organele de cercetare penală într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de proxenetism, pe numele unui tânăr de 24 ani, din comuna Scoarța, care se sustrăgea de la cercetări, acesta fiind depistat la intrarea în țară și condus la sediul IPJ Gorj pentru cercetări.

În urma probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânărul bănuit de săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată, comisă în perioada anilor 2019-2021, asupra a două persoane vătămate, fiind luată măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și  Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri legale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale – Serviciul de Operațiuni Speciale Gorj, IPJ Cluj și IPJ Alba.

Comment here