Ultima Ora

11:08 Sorin Oprescu şi Elena Merişoreanu au COVID. Ambii erau vaccinaţi cu schema completă

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, este internat la Institutul Matei Balş din Capitală, infectat cu coronavirus. Fostul edil este vaccinat cu schema completă anti-COVID, ca şi Elena Merişoreanu, internată, de asemenea, cu coronavirus, arată Antena 3.

Iniţial, Sorin Oprescu a avut o răceală, după care testul a arătat că este infecctat cu coronavirus. Oprescu este într-o stare stabilă, dar i se fac perfuzii.

Şi artista Elena Merişoreanu s-a infectat cu coronavirus şi a fost internată de urgenţă la Institutul Matei Balş din Capitală. În urmă cu o lună, ea a fost internată la spital, unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Merişoreanu, în vârstă de 74 de ani, a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID. Ea se simţea rău de circa o săptămână, avea o răceală puternică, dar nu a pus-o pe seama COVID. Fiica Elenei Merişoreanu a decis până la urmă să-i facă un test antigen care a ieşit pozitiv la COVID. Starea ei de sănătatea se înrăutăţea de la o zi alta, motiv pentru care au chemat salvarea, iar artista a fost dusă la spital. În prezent, este internată la Institutul Matei Balş din Capitală.

Comment here