Ultima Ora

11:08 Chițoiu, PUS SUB ÎNVINUIRE pentru accident

Daniel Chițoiu a fost pus sub învinuire pentru accidentul din 26 decembrie. Fostul ministru s-a prezentat, joi dimineața, la Parchetul Tribunalului Argeş, acolo unde se fac cercetări cu privire la accidentul pe care l-ar fi provocat. Chițoiu a venit la Parchet însoțit de avocat și a stat aproximativ 15 minute. La ieșire, el a spus că se supune procedurilor procurorilor.

Întrebat dacă vorbea la telefon înainte de impact, Daniel Chițoiu a răspuns negativ. De asemenea, a fost întrebat și dacă a luat legătura cu membrii familiei care și-a pierdut viața în accident și a răspuns: „Nu!”.

Dosarul accidentului în care a fost implicat Daniel Chițoiu, în urma căruia două persoane au murit și două au fost rănite, a fost preluat de Parchetul Tribunalului Argeş. Iniţial, cauza penală a fost înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost externat în 2 ianuarie din Spitalul Floreasca, el ieșind din unitatea medicală fără a fi văzut de jurnaliștii aflați în fața spitalului. Surse judiciare spun că există suspiciunea că fostul ministru vorbea la telefon în timpul impactului. Anchetatorii cred că mașina condusă de secretarul general ALDE ar fi pătruns pe contrasens, iar imediat după producerea accidentului au existat declarații verbale contradictorii. În plus, poziția mașinilor nu conducea către o ipoteză clară asupra vinovăției. Accidentul a avut loc în 26 decembrie 2019 în localitatea Zamfirești din Argeș. O femeie de 73 de ani și un bărbat de 82 de ani au murit în urma impactului, iar alte două persoane au fost rănite.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here