Ultima Ora

11:06 Meci important, de la ora 19.00, pentru elevii lui Alionescu

Astăzi, de la ora 19.00, baschetbaliştii lui Alionescu dispută un meci important, în perspectiva menţinerii în Liga Naţională. În Polivalenta din Focşani, CSM Târgu-Jiu va înfrunta pe CSM Miercurea Ciuc, în cadrul turneului 6 din Liga Naţională.

Claudiu Alionescu va avea la dispoziţie aproape tot lotul pentru turneul de la Focşani. Toată lumea a trecut cu bine de testarea pentru Covid-19 şi este aptă pentru cele două partide. Singura absenţă este cea a lui Stefan Andrejevic, care are în continuare probleme în urma unei accidentări suferită în urma turneului de la Târgu-Jiu. În schimb, revin pe parchet Andrei Gheorghe şi Jake Spurgeon.

”După mult timp avem un rooster aproape complet, Jake Spurgeon și Andrei Gheorghe s-au antrenat normal. Am primit și avizul favorabil pentru întreaga echipă în urma testării pentru Covid-19, astfel că plecăm încrezători spre Focșani. Pentru noi urmează un turneu în care vom întâlni două contracandidate directe: Miercurea Ciuc şi CSM Focşani. Se anunţă două meciuri tari pentru care trebuie să fim focusaţi 100%. Ciucul este o echipă imprevizibilă, cu jucători valoroși, care mizează foarte mult pe acțiuni individuale, astfel că apărarea trebuie să fie cheia spre a ne apropia victoria. CSM Focșani este o echipă cu un mix de jucători străini cu vastă experienţă europeană, dar care au mai jucat și în România, şi aici mă refer la Pesici, Simeunovic sau Kivocapric, dar și un nucleu de jucători americani dornici de afirmare europeană. Beneficiază și de terenul propriu, şi în plus, după retragerea echipei din Galați, ei vor sta în prima zi, și vor juca doar un singur meci, cel împotriva noastră. Noi vom lua meciurile pas cu pas, iar principala noastră preocupare este echipa din Ciuc. Îmi doresc să mergem pe asecendentul moral după turneul precedent. Sper să obţinem una sau chiar două victorii. Dar, vă reamintesc că avem nevoie de o apărare foarte bună și de o evoluţie constantă ca și echipă” a declarat Alionescu.

Joi – 21 ianuarie 2021
CSM Focșani vs CSM Galați – amânat
CSM Miercurea Ciuc vs CSM Târgu Jiu – ora 19:00, FRB TV (YouTube)

Vineri – 22 ianuarie 2021
CSM Târgu Jiu vs CSM Focșani – ora 16:00, FRB TV (YouTube)
CSM Galați vs CSM Miercurea Ciuc – amânat

Comment here