Ultima Ora

11:05 Rareș Bogdan propune RENUNȚAREA la Green Deal

Eurodeputatul Rareș Bogdan, liderul delegației române din PPE, va propune renunțarea la Green Deal și realocarea sumelor „uluitoare” din program către sistemul de sănătate publică din UE, ce luptă din răsputeri cu pandemia de coronavirus, în cadrul ședinței pe care o va avea marți cu șefii de delegații din PPE, în Parlamentul European.

„Va trebui să ne bazăm foarte mult, pe de o parte, pe aducerea de bani europeni. Eu mâine am, la ora 11.00, ședință cu șefii de delegații din PPE, în Parlamentul European, prin Skype, și propunerea mea este să renunțăm la Green Deal și să alocăm toți banii pentru Green Deal, și vorbim de o sumă uluitoare, către sistemul de sănătate publică din UE. Dacă Germania, Italia și Franța au astăzi probleme, dacă Marea Britanie și Statele Unite cu cel mai puternic oraș al lumii, New York, dovedesc că au probleme în fața unei astfel de pandemii, este obligatoriu să ne redirecționăm complet atenția întregii Uniuni Europene spre sistemul de sănătate publică din Uniunea Europeană”, a declarat Rareș Bogdan, luni seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire.

Prim-vicepreședintele PNL a subliniat că „noi va trebui să avem curaj și să luăm bani de pe piețe externe, pentru că încă se pot lua bani, încă sunt bani disponibili. România este pe locul 21 în Uniunea Europeană la datoria publică. Nu e niciun pericol, având în vedere că nu mai avem limitări de deficit în acest moment. Practic, în momentul acesta, pentru a rezista economia și pentru a rezista firmele private, cu precădere firmele românești, care sunt cele care ne ajută în situații de criză, va trebui să luăm bani și să pompăm în acest sistem”.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here