Ultima Ora

11:03 Răsturnare de situaţie în cazul accidentului lui Daniel Chiţoiu. Doi oameni, morți

Daniel Chiţoiu, implicat într-un accident rutier în Argeş, pe DN7, în a doua zi de Crăciun, a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti ca urmare a rănilor suferite. Între timp apar noi detalii şi imagini de la accidentul în care a fost implicat fostul ministru și în urmă căruia au murit doi oameni, soț și soție, relatează romaniatv.net. Iniţial, s-a luat în calcul varianta ca şoferul decedat să fi fost vinovat de producerea accidentului, dar un martor audiat a declarat că politicianul ar fi intrat pe contrasens și a lovit mașina celor doi soţi decedaţi. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Daniel Chiţoiu a fost implicat, joi, într-un accident mortal pe DN7, între Vâlcea şi Piteşti. În a doua zi de Crăciun, maşina condusă de către secretarul general ALDE s-a izbit de un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii care a fost lovită de autoturismul lui Daniel Chiţoiu, un bărbat în vârstă de 82 de ani, a murit pe loc, iar soţia acestuia a decedat la spital după ce a intrat în stop cardio-respirator.

La spital a ajuns şi Daniel Chiţoiu. Iniţial, a fost dus la spitalul din Piteşti, ulterior fiind transferat la Spitalul Floreasca. În primă fază, s-a vorbit despre faptul că șoferul în vârstă a fost cel care a intrat pe contrasens, după ce i s-ar fi făcut rău. După audierea martorilor, situaţia s-a schimbat.

Şoferul automobilului care se afla în spatele mașinii lui Daniel Chițoiu a fost audiat în calitate de martor. El le-a declarat politiştilor că secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, a pătruns cu maşina pe contrasens și a lovit Dacia Logan care circula regulamentar pe sensul opus. Politicianul susţine că, de fapt, bătrânul ar fi fost cel care ar fi comis greșeala.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here