Ultima Ora

11:03 Femeie de 84 de ani, căutată de polițiști

O femeie de 87 de ani, din comuna Jupânești, este căutată de polițiști după ce a fost dată dispărută de nepoată.

În noaptea de 6/7 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie de 39 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, despre faptul că miercuri, în jurul orei 19.00, bunica sa, Deaconu Maria, de 84 de ani, din comuna Jupânești, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că femeia a fost văzută ultima dată la domiciliu în ziua de ieri, când aceasta a plecat pe islazul satului pentru a căuta o bovină. Persoana în cauză este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, greutate aproximativ 60 kg, păr grizonat lung, ochi căprui, față ovală. Aceasta era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră și pantaloni de culoare gri, iar pe cap purta un batic. Persoanele care pot oferi informații ce pot duce la identificarea femeii, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

Comment here