Ultima Ora

11:03 Cartușe artizanale, găsite în locuința unui vânător din Târgu-Cărbunești

10 cartușe confecționate artizanal, toate având capsa nepercutată, și mai multe elemente de muniție ce erau folosite la fabricarea cartușelor, au fost găsite, miercuri, în locuința unui bărbat, de 50 de ani, din Târgu-Cărbunești, autorizat să dețină armă de vânătoare, anunță Poliția Gorj.

”La data de 17 iunie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Târgu Cărbunești, cu ocazia unor verificări pe linia respectării prevederilor Legii nr. 295/2004, privind regimul armelor și al munițiilor, au identificat un bărbat, de 50 de ani, din orașul Târgu Cărbunești, autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme şi muniţii letale de vânătoare, deţinător al unei armei letale de vânătoare.

Cu ocazia controlului efectuat, la locuința bărbatului au fost identificate 10 cartușe confecționate artizanal, toate având capsa nepercutată, și mai multe elemente de muniție ce erau folosite la fabricarea cartușelor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, respectiv deţinerea, portul, confecţionarea, precum şi orice operaţiune privind circulaţia armelor letale, a muniţiilor, mecanismelor sau dispozitivelor acestora sau funcţionarea atelierelor de reparare a armelor letale, fără drept. De asemenea, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor, arma de vânătoare, muniția și elementele de muniție” a comunicat IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here