Ultima Ora

11:01 Comercianți de haine vechi, dați dispăruți de familie

UPDATE: Cele 2 persoane majore dispărute au fost găsite.

Două persoane din Pișteștii din Deal au fost date dispărute de familie, după ce, duminică dimineața, au plecat cu căruța cu haine vechi și n-au mai revenit.

”Duminică, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 43 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că socrii săi Văduva Vernel, de 71 de ani și Vîlceanu Mariana, de 65 de ani, ambii din localitatea Pișteștii din Deal, au plecat voluntar în dimineața zilei de duminică, cu căruța cu haine vechi, pentru a le vinde pe raza localității și nu au mai revenit la domiciliu. Cele două persoane nu sunt cunoscute cu plecări repetate și nu a putut fi stabilită legătura telefonic cu ele.

La momentul plecării, Văduva Vernel era îmbrăcat cu pantaloni de stofă de culoare neagră, pulover verde, iar în picioare purta pantofi de culoare neagră, iar Vîlceanu Mariana era îmbrăcată cu fustă lungă multicoloră, pulover roșu, iar în picioare sandale.

Semnalmente Văduva Vernel: înălţime de 1,80 m, greutate 90 kg, față ovală, păr cărunt tuns scurt, ochi căprui. Semnalmente Vîlceanu Mariana: înălţime de 1,60 m, greutate 100 kg, față ovală, păr grizonat lung, ochi căprui.

Cei doi au fost puși în urmărire la nivel național, fiind efectuate activități specifice pentru găsirea lor.

Persoanele care pot oferi detalii care să ajute la identificarea celor doi dispăruți, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here