Ultima Ora

11:00 Protestatar REZIST, găsit mort la 33 de ani

Alexandru Socol, membru al organizației ”Corupția Ucide”, a murit la doar 33 de ani. Anunțul morții a fost făcut de fratele său, fără a preciza detalii despre modul în care s-a produs tragedia, informează Realitatea PLUS.

Mesajele de condoleanțe ale celor care l-au cunoscut curg pe paginile de Facebook.

„Ai spus întotdeauna că ești un om și atât, dar ai fost mult mai mult, dragă Alex, și ne vei lipsi! Ai fost mereu discret și de ajutor. Tot timpul având grijă de alții și prea puțin de tine. Drum lin și mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, om bun”, este unul dintre mesajele scrise de unul dintre prietenii lui.

Alexandru Socol a fost unul dintre cei mai activi protestatari din Piața Victoriei în 2017. La Congresul PSD din 2018, a fost săltat de jandarmi pentru ”tulburarea ordinii publice”.

Florina Presadă, parlamentar USR, susţine că Alexandru Socol suferea de depresie: „Adio, Alex! Am stat în caravana “Fără Penali” alături de Alexandru Socol în vara lui 2018 niște săptămâni. Era omul din spatele aparatului de fotografiat, omul care te făcea să zâmbești și te încărca cu energie fix atunci când credeai că nu mai poți. Alex s-a dus pentru că nu am reușit, noi toți cei care l-am cunoscut, să îi oferim ajutorul de care avea nevoie. Depresia e grea, te duce în hău, dar e o boală care se tratează”.

Comment here