Ultima Ora

11:00 Primarul comunei cu cea mai ieftină apă candidează pentru un nou mandat

Liviu Cotojman, vicepreşedinte PNL Gorj, şi-a depus candidatura pentru cel de-al cincilea mandat de primar al comunei Roşia de Amaradia.

„Îmi iau, din nou, în fața dumneavoastră angajamentul că voi rămâne mereu un primar devotat, dedicat implementării de proiecte care să dezvolte localitatea noastră și, bineînțeles, prietenul dumneavoastră.
Fac precizarea că voi fi mereu primarul tuturor indiferent că știu cine mă votează şi cine nu mă votează, dorind armonie și prietenie între semenii noștri. Investițiile realizate în comuna noastră: modernizarea prin asfaltare a tuturor drumurilor și a celor cu ieşiri în toate comunele vecine, reducând considerabil traseul și timpul dumneavoastră spre destinaţiile pe care le alegeți; apa furnizată în comună către cetățeni la prețul de numai 2 lei; acordarea de masă caldă tuturor elevilor (grădiniță, ciclul primar, ciclul gimnazial și liceu) care învață la unitățiile școlare din localitatea noastră, fiind, la un moment dat, singura comună din România care acorda masă caldă pentru toți copiii si de grădiniță si de liceu. Dumneavoastră, cei care credeți în mine și în priceperea mea, vă promit că nu vă voi dezamăgi niciodată și de fiecare dată cănd ajungeți la primărie cu o problemă, întotdeauna împreună vom găsi rezolvarea” transmite, duminică, edilul liberal.