Ultima Ora

11:00 Coaliția a decis strategia comună pentru alegeri. Anunțul, la ora 19:00

Rareș Bogdan (PNL) și Mihai Tudose (PSD) au anunțat, miercuri, că a fost decisă, în coaliție, strategia comună pentru alegeri. La ora 16.00 va fi validată în ședințele separate ale conducerilor PSD și PNL, iar decizia finală va fi anunțată public de liderii celor două partide la ora 19.00, arată g4media.ro.

„Ne-am întâlnit la ora 8.00, am avut o discuție foarte serioasă, aprofundată și am convenit cu toții să mergem în fața partidelor noastre pentru a discuta principiile și un proiect important”, a precizat Rareș Bogdan într-o declarație comună cu Mihai Tudose.

„Așteptam o cercetare sociologică despre ce doresc românii. A sosit azi-noapte. Mai mult de 60% din români doresc comasarea și o majoritate chiar mai mare doresc o continuitate a guvernării și o coerență a guvernării”, a declarat și Mihai Tudose.

„Azi la ora 16.00 avem ședințe de conducere simultan, să vedem ce zic colegii noștri despre strategia noastră. Vom avea o coaliție imediat după, iar la ora 19.00 veți avea în față pe cei doi președinți de la cele două partide”, a mai spus Tudose.

Președinții PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, vor face anunțul public la ora 19.00.

„E firesc să ne ascultăm glasul colegilor de la ora 16.00 în birourile de conducere ale celor două partide. Ieri am explicat colegilor de la Bruxelles, am stat de vorbă cu Manfred Weber”, a mai precizat Rareș Bogdan.

Comment here