Învăţământul GorjeanStirile ZileiTârgu-Jiu

Cel mai activ europarlamentar român, prezent la Târgu-Jiu. Motivul

Europarlamentarul Maria Grapini a fost prezentă vineri, la Târgu Jiu, la Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu”, unde a discutat cu elevii claselor a IX-a.

Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” a obţinut titlul de ”Școală Ambasador al Uniunii Europene”, conferit de Parlamentul European, în cadrul Concursului EPAS – Școli Ambasador.

”Am primit întrebări extraordinare. A fost o întâlnire cu acești copii extrem de frumoasă, bineînțeles nu am epuizat toate subiectele. Sper să mai am această ocazie, cu viitoarea vizită pe care o voi avea la Târgu-Jiu”, a declarat Grapini pentru gorjeanul.ro.

Aflată la al doilea mandat de europarlamentar, Maria Grapini este membru al Partidului Umanist Social Liberal, condus la nivel naţional de Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5 al Capitalei. Organizaţia de la Gorj este condusă, de puţin timp, de Dumitru Miroiu, fostul preşedinte al PER Gorj.

”Pe lângă multe altele, Gorjul care are nevoie umanism, avem nevoie de acest lucru. Voi reveni cu o întâlnire pe parte politică, trebuie să găsim oameni care să se implice, să muncească, iar mie, domnul Miroiu și echipa sa, mi-au dat foarte multe speranțe”, a declarat Grapini.

Maria Grapini conduce în topul celor mai activi europarlamentari români, având 246 de intervenții. Este prima atât în topul luărilor de cuvânt în plenul Parlamentului European, cât și în cel al rapoartelor întocmite în calitate de raportor, fie din partea PE, fie din partea grupului politic S&D.

Comment here