Ultima Ora

10:59 Zeci de kilograme de trufe găsite în mașina unui timișorean

Zeci de kilograme de trufe au fost descoperite de polițiștii din Motru, duminică, în autoturismul unui bărbat, de 42 de ani, din Timișoara.

”La data de 15 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic, un bărbat, de 42 de ani,  din municipiul Timişoara, județul Timiş, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Motru, iar cu ocazia controlului efectuat a fost identificate mai multe cutii cu trufe, pentru care conducătorul auto a prezentat o factură emisă la data de 13 noiembrie a.c., pentru cantitatea de 52 kg de trufe.

Întrucât au existat suspiciuni cu privire la veridicitatea facturii prezentate de către bărbat, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Totodată, s-a procedat la cântărirea cutiilor cu trufe, rezultând o greutate totală de 64,1 kg, acestea fiind indisponibilizate pentru continuarea cercetărilor” a informat, luni, Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here