Ultima Ora

10:59 Tânăr din Plopșoru, REȚINUT. Conducea o autoutilitară cu numere de înmatriculare FALSE

Miercuri, polițiștii din Turceni au depistat un tânăr, de 21 de ani, din comuna Plopșoru, în timp ce conducea o autoutilitară cu număr fals de înmatriculare, pe DJ 662 Brănești. Ba mai mult, în autoutilitară s-a găsit și cantitatea de 6,8 mc material lemnos, ce era transportat ilegal.

”Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit faptul că tânărul ar fi montat, pe autoutilitară, plăcuţele cu numerele de înmatriculare, ce aparţin altui autoturism defect, pe care, de asemenea, îl deţine. Autoutilitara era încărcată cu material lemnos de esență fag, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 5.000 lei și i-a fost confiscată cantitatea de 6,8 mc material lemnos. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii punerea în circulație a unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au continuat activitățile de verificare cu privire la proveniența materialului lemnos transportat ilegal de tânăr, ocazie cu care s-a constatat faptul că la sediul societății comerciale al cărei administrator este, se afla depozitată o cantitate însemnata de material lemnos, respectiv 48,36 mc lemn foc de diferite specii, pentru care administratorul societății nu a putut prezenta documente justificative de proveniență. În cauză, s-a luat măsura sancționării contravenționale a agentului economic cu 3.000 lei, conform prevederilor Legii 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a întregii cantități de lemn de foc” a anunțat IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here