Ultima Ora

10:59 Șocant! S-a aruncat de pe blocul cu 10 etaje, împreună cu copiii de 3 și 6 ani

O femeie a sărit de pe un bloc de 10 etaje, din Timişoara, împreună cu cei doi copii ai ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani. Femeia şi băiatul au fost declaraţi decedaţi, iar fata prezinta semne vitale, însă ulterior a decedat şi ea. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Dâmboviţa din sudul oraşului, marţi dimineaţă.

Femeia, de 33 de ani, a murit pe loc, iar echipajele SMURD ajunse la faţa locului au încercat să-i resusciteze pe cei doi copii. Este vorba despre un băieţel de 3 ani şi o fetiţă de 6 ani. Băieţelul de 3 ani a murit, în ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa. Dacă, iniţial, fata prezenta semne vitale, ulterior a decedat şi aceasta

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitaţi să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconştiente. La locul evenimentului s-au deplasat forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Timişoara, cu 4 echipaje SMURD. La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 3 victime căzute de la înălţime (bloc 10 etaje, nu se cunoaşte nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani şi 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viaţa şi 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical” transmit reprezentanţii ISU Timiş.

În ciuda eforturilor medicilor, fata a decedat. Nu se cunosc motivele sinuciderii. Poliţia a deschis o anchetă.

Comment here