Ultima Ora

10:58 Vlad Voiculescu nu pleacă din USR

Fostul ministru al Sănătății în Cabinetul Cîțu, Vlad Voiculescu, a transmis că nu pleacă din USR, într-un mesaj intern pentru filiala București, pe care o conduce. Voiculescu a ajuns în USR din aripa PLUS, fondată de Dacian Cioloș, despre care se vehiculează că ar urma să părăsească formațiunea condusă în prezent de Cătălin Drulă.

Voiculescu a confirmat mesajul intern, pentru G4Media și a transmis că ”nu este un prilej de bucurie”:

”Mesajul nostru intern este despre decizia noastră, a echipei de București, de a rămâne. Nu e un prilej de bucurie și sper să învățăm cu toții ce e de învățat”, a declarat Voiculescu.

Fostul ministru le-a transmis colegilor lui că ”nimeni din conducerea filialei București și niciunul dintre reprezentanții noștri în Parlament, consiliul general sau consiliile de sector nu pleacă. Rămânem aici și construim mai departe în USR”.

Șeful USR București a mai transmis că anunțul demisionării din partid a mai multor europarlamentari a ”tulburat” formațiunea, dar vor rămâne ”prietenii noștri”.

Mesajul intern este semnat de Voiculescu și asumat de 48 de membri USR din conducerea organizației București, parlamentari sau consilieri locali și generali. Presa centrală a relatat că Dacian Cioloș s-ar pregăti să lanseze un nou partid.

Comment here