Ultima Ora

10:58 Un şofer băut a provocat un accident în lanţ la Târgu-Cărbuneşti

Un şofer băut, din comuna Jupâneşti, a provocat un accident în lanţ, sâmbătă dimineaţă, la calea ferată de la intrarea în oraş. Acesta dar şi un alt bărbat, de 33 de ani, au ajuns la spital.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 45 de ani, din comuna Jupânești, în timp ce conducea un autoturism, în apropierea căii ferate amplasate la intrarea în orașul Târgu-Cărbunești, a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla oprit, la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești. În urma impactului, cel de al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul, care de asemenea se afla oprit la trecerea cu calea ferată.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea celor doi conducători auto de 45, respectiv 33 de ani, ambii fiind transportați la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru doi dintre ei, iar în cazul conducătorului auto de 45 de ani aparatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Comment here