Ultima Ora

10:58 Candidații înscriși în cursa pentru conducerea Parchetului General, DIICOT și DNA

Luni este ultima zi în care procurorii își pot depune candidaturile pentru conducerea DNA, DIICOT și a Parchetului General, la sediul Ministerului Justiției. În ianuarie 2020 vor fi făcute propunerile pentru aceste funcții.

Potrivit presei centrale, candidații intrați în cursă pentru conducerea Parchetului General sunt: Bogdan Licu, Daniel Horodniceanu, Gabriela Scutea. Pentru conducerea DIICOT și-au depus candidaturile Daniel Horodniceanu și Georgiana Hosu. Pentru șefia DNA, Călin Nistor este principalul candidat.

„Sunt mai multe candidaturi, sperăm să fie și altele. Mai este și astăzi o zi. Nu aș vrea să dau detalii privind numărul sau persoanele, pentru că nu doresc să influențez pe cei care se mai pot gândi că mai au timp să se înscrie. Nu vreau să descurajez pe nimeni, nu vreau să încurajez pe nimeni, din start. E o competiție transparentă, o comisie de interviu lărgită, nu are doar membri din minister. Comisia va intervieva, vom discuta, apoi vom lua decizie” a declarat ministrul Cătălin Predoiu, luni dimineața, la intrarea în Ministerul Justiției.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here