Ultima Ora

10:57 Dumitru Vienescu, despre decesul medicului Costinel Popescu: Soția l-a găsit în casă!

Costinel Popescu, şeful secţiei Boli Infecţioase din cadrul Spitalului de Urgenţă Târgu-Jiu, care a ocupat şi funcţia de director al instituţiei, a murit. Medicul s-a stins din viaţă în urma unui infarct. 

Potrivit reprezentanților SJU Târgu-Jiu, Costinel Popescu a suferit un infarct, marți dimineața, iar soția sa a cerut ajutor, fiind făcute manevre de resuscitare, însă eforturile medicilor de a-i salva viaţa au fost în zadar.

„Azi-dimineață, soția l-ar fi găsit în casă, pe jos, în stare de inconștiență. A fost chemată salvarea. S-a făcut resuscitarea, înțeleg că a fost infarct și a decedat. O veste foarte tristă pentru noi și pentru toți cei care suntem în funcție de conducere, pentru că e stress foarte mare să ocupăm aceste funcții și, din păcate, uitați unde se ajunge. A fost director medical, iar acum participase la concurs, a fost declarat admis și era numit în funcția de șef la Secția Boli Infecțioase”, a declarat Dumitru Vienescu, managerul interimar al SJU Târgu-Jiu, conform Mediafax.

Acesta susține că scandalul și schimbările care au avut loc, în ultima perioadă, la spital, i-au agravat starea de sănătate. Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu a fost în ultima vreme în centrul mai multor scandaluri, de la condițiile din secții, la cele de depozitare a medicamentelor sau a mâncării. Recent, deputatul Emanuel Ungureanu a filmat în spital mizerie, toalete murdare sau geamuri sparte.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here