Ultima Ora

10:56 Luis Lazarus a fost confirmat cu SARS-CoV-2 și internat în spital

Luis Lazarus s-a aflat, în seara zilei de joi, la Spitalul Universitar din Capitală, transmite Gândul. El ar fi fost confirmat pozitiv în urma unui test RT PCR.

Cunoscutul om de televiziune s-a făcut remarcat, în ultimul an, prin participarea la numeroase proteste anti-restricții care au avut loc în România. El s-a declarat nu o dată admirator al Dianei Șoșoacă și discursului anti-mască al acesteia.

La începutul pandemiei, Luis Lazarus spunea că primul caz de COVID-19 din România nu a fost real.

„Se continuă psihoza coronavirus, desigur fără nicio logică! China anunța că a vindecat recent doi pacienți la 96 și respectiv 98 de ani! Numărul pacienților vindecați e mai mare decât al celor infectați! Au fost 95 de mii, din care s-au vindecat peste 51 de mii!!! Noi am avut pacienți care s-au vindecat fără să ia vreun medicament, cum spuneam, cu ciorbiță și fripturică! Primul caz nici nu a fost real! Practic italianul nu a îmbolnăvit pe nimeni, deși a călătorit cu avionul de două ori și s-a întâlnit cu multă lume in țară!!!”, spunea el la acea vreme.

De asemenea, acesta declara că întreaga criză COVID-19 ar fi de mare ajutor pentru oamenii de afaceri din sectorul alimentar și cel medical. De altfel, el recomanda tratamentul cu „ciorbă, fripturică și o țuică”, arată Antena3.

Comment here