Ultima Ora

10:56 Fratele lui Tzancă Uraganul, săltat de mascați după ce s-a dat drept preot

Fratele lui Tzancă Uraganul a fost săltat de mascați după ce s-a dat drept preot și a câștigat o mulțime de bani, arată Antena3.

Sunt percheziții în aceste momente la mai mulți indivizi care s-au dat drept preoți. Descinderile au loc în județul Prahova. Preoții falși promiteau să rezolve orice problemă, în schimbul unor sume de bani. Unul dintre bărbații care se dădeau drept preoți este chiar fratele lui Tzancă Uraganul. Cel mai probabil, acesta va fi reținut. 

În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Prahova, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. 

Bănuiții ar fi utilizat o rețea de socializare, prin intermediul căreia ar fi pretins că ar fi preoți și ar putea rezolva diverse probleme. Aceștia erau contactați de persoanele vătămate, cărora le-ar fi promis că pot rezolva orice problemă, determinându-le să plătească diferite sume de bani, pentru aceste servicii. 

Comment here