Ultima Ora

10:55 Amendați cu 1000 de lei pentru că n-au stat în carantină

Doi tineri din Scoarța și o familie din Godinești s-au ales cu amenzi de câte 1000 de lei după ce nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, impusă de autorități.

La data de 2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu-Cărbunești, cu ocazia verificărilor pe raza de competență a persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, au depistat un tânăr, de 23 de ani, din comuna Scoarța și o tânără, de 26 de ani, din aceeași localitate, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceștia fiind identificați pe DN 67 – Pișteștii din Deal, din comuna Scoarța. Cei doi tineri au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii nr. 55/2020.

Tot în cursul zilei de luni, polițiști din cadrul Poliției Orașului Tismana, cu ocazia verificărilor pe raza de competență a persoanelor aflate în izolare/carantină la domiciliu, au depistat un bărbat de 43 de ani, din comuna Godinești și pe soția acestuia, în vârstă de 30 de ani, care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu, aceștia fiind identificați în incinta unei societăți comerciale, de pe raza comunei. Față de cele două persoane a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă, în valoare de 1000 lei, conform Legii nr. 55/2020.

Comment here