Ultima Ora

10:54 I s-a făcut rău și a căzut în stradă

Unei tinere din Târgu-Jiu i s-a făcut rău, miercuri dimineață, a căzut în stradă, iar cu mâna stângă s-a lovit de un troleibuz.

”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o tânără de 26 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasa pe trotuarul aferent străzii 23 August, din municipiului Târgu Jiu, la un moment dat, posibil unor afecțiuni medicale, i s-a făcut rău, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se cu capul de bordura trotuarului, iar în cădere, cu mâna stângă, a atins partea lateral dreapta a unui troleibuzului care circula din direcția străzii Agriculturii către strada 9 Mai, condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și efectuarea de investigații medicale de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” a comunicat IPJ Gorj.

Comment here