Ultima Ora

10:53 Ciolacu: Dumitru Buzatu, exclus din PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost exclus din PSD, a anunţat, sâmbătă, preşedintele social-democraţilor, Marcel Ciolacu. Fiul acestuia, Tudor Buzatu, a demisionat din funcţia de secretar de stat la Secretariatul General al Guvernului iar soţia lui Dumitru Buzatu, senatoarea PSD Gabriela Creţu, a fost suspendată din partid.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului.

„Pe toată lumea a șocat ceea ce a făcut. Nu ne așteptam. Sunt ferm convins că afectează orice act de corupție. Cred că reacția PSD a fost cea corectă. Mă bucură că instituțiile funcționează independent. Niciodată nu am comentat decizia unui magistrat” a declarat Ciolacu.

„Nu am discutat (cu domnul Buzatu – n.r.). Incredibil ce s-a întâmplat cu el! Comentarii… fără cuvinte! Nu mă aşteptam la aşa ceva de la domnul Buzatu. Organele statului să îşi facă datoria. Foarte dezamăgit, nu am crezut că un om la 68 de ani poate să facă un asemenea lucru”, a declarat Paul Stănescu, secretarul general al PSD.

Noul președinte interimar al PSD Vaslui este europarlamentarul Dragoș Benea, care este și vicepreședinte pe regiunea Moldova.

Comment here