Ultima Ora

10:51 Șoferi din Runcu, prinși băuți la volan

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au depistat în trafic, duminică, în comuna Runcu, doi șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Runcu, conducea un autoturism pe DJ 672 D Runcu, având o concentraţie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cel de-al doilea șofer, un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DJ 67 D Răchiți, având o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Comment here