Ultima Ora

10:51 Ponta vrea ca alegerile să aibă loc ANUL VIITOR

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, într-un dialog cu Ion Cristoiu, că alegerile locale şi parlamentare ar trebui să aibă loc anul viitor, în condiţiile în care medicii avertizează că, în toamnă, va fi al doilea val de coronavirus, dar şi pentru a încheia anul 2020, cu lecţiile şi măsurile care se impun.

Reacția fostului premier vine în contextul în care parlamentarii au votat, joi, ca data alegerilor locale să nu mai fi stabilită de guvern, astfel încât atributul să revină parlamentului. PSD și Pro România au spus, la dezbaterile din parlament, că nu este în regulă ca un guvern minoritar format dintr-un singur partid, în acest caz PNL, să decidă data alegerilor. Drept replică, PNL a anunțat în plen că va ataca legea la CCR.

Fostul premier Victor Ponta a afirmat, în interviul acordat Cristoiu TV, că, anul acesta, se va încheia cu un deficit uriaş, urmând ca alegerile amânate în martie anul viitor să aibă ca temă „Cine ştie să ne scoată din pandemia de criză economică”. Altfel, spune Victor Ponta, până la desfăşurarea alegerilor în această toamnă, liberalii vor susţine că nu există nicio criză economică, România nu trebuie să se împrumute la FMI, nu vor fi tăiate salariile, iar taxele nu vor fi mărite.

În opinia sa, odată încheiat acest an, românii vor putea trage concluzia: a fost bine şi vor vota cu liberalii, nu a fost bine şi vor alege alt partid. Mai mult, a recunoscut fostul premier, în următorii doi-trei ani ar fi mai bine să stai în opoziţie, decât la guvernare.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here