Ultima Ora

10:51 Au primit câte două buletine de vot pentru PRIMAR. Poliţia s-a autosesizat

Poliţiştii s-au autosesizat în urma incidentelor de la Mătăsari, semnalate şi de Radu Miruţă, preşedintele USR Gorj, unde mai multe persoane ar fi primit câte două buletine de vot pentru funcţia de primar.

“Polițiști din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la o secție de votare din comuna Mătăsari, un număr de 8 persoane ar fi introdus în urnă câte 2 buletine de vot pentru funcția de primar, unul având stampila de control, celălalt nu, acest aspect fiind observat de către un bărbat care se prezentase pentru a-şi exercita dreptul de vot.

La o altă secție de votare din comuna Mătăsari, polițiști din cadrul Secţiei Nr. 3 Poliţie Rurală Motru s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că două persoane au introdus în urnă câte 2 buletine de vot pentru funcția de primar, unul având ştampila de control, celălalt nu, acest aspect fiind observat de către membrii comisiei. În ambele cauze la faţa locului s-a deplasat echipă operativă constituită la nivelul subunității, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here