Ultima Ora

10:50 Au încercat să-i fure banii de pe cardul de salariu

Doi indivizi din Târgu-Jiu au furat portofelul unei femei și au încercat să-i sustragă banii de pe cardul de salariu, anunță Poliția Gorj.

La data de 2 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, doi bărbați de 50 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic.

Aceștia, la data de 27 octombrie a.c., în timp ce se aflau în stația pentru mijloace de transport public persoane, de pe strada Unirii, din Târgu Jiu, profitând de neatenția unei femei de 30 de ani, i-ar fi sustras acesteia, din geantă, un portofel în care se aflau 550 lei, documente personale și două carduri bancare, fiindu-i cauzat un prejudiciu în valoare de 550 lei. Ulterior, cei doi ar fi efectuat operațiuni financiare fără consimțământul proprietarei cardului, care a fost reținut de ATM-ul băncii.

Cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, cu propunerea măsurii preventive a controlului judiciar, cercetările continuând în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Comment here