Ultima Ora

10:49 Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, s-a vaccinat cu a treia doză de ser anti-COVID

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, s-a vaccinat, marți dimineaţă, cu a treia doză de vaccin anti-COVID. Demnitarul s-a vaccinat la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

A început vaccinarea anti-COVID cu a treia doză. Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunțat că a început programarea în platforma electronică pentru doza a treia. La această nouă etapă de vaccinare pot veni și cei care au împlinit cel puțin șase luni de la rapel. Vă puteți fie programa pe platforma de vaccinare, disponibilă de luni seară, fie vă prezentați direct la cel mai apropiat centru.

”Cum facem vaccinarea cu a treia doză? Direct fără programare în unele din centrele pe care le identificăm sau la fel de bine putem să intrăm să ne facem o programare începând cu luni seara”, a spus Andrei Baciu, secretar de stat în ministerul Sănătății.

CNCAV anunță că toate persoanele vaccinate împotriva COVID-19 cu două doze (completă sau heterologă) și pentru care au trecut 180 de zile de la schemă completă se pot programa pentru administrarea dozei de rapel (booster), indiferent dacă administrarea primelor două doze s-a realizat cu programare în platformă sau direct în centrul de vaccinare.

Comment here