Ultima Ora

10:48 Târgujian teribilist. A refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a lovit alte două mașini

Un târgujian de 37 de ani, care conducea pe strada Nicolae Titulescu, a refuzat să oprească, astăzi, la semnalele polițiștilor care au pornit în urmărirea lui. Individul a accelerat brusc și a lovit alte două mașini, inclusiv una a Poliției Locale.

”La data de 25 august a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din municipiu.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalul de oprire al echipajului de poliție rutieră, acesta a accelerat brusc, iar pe parcursul urmăririi a lovit o autospecială de poliție locală precum si un alt autovehicul, provocând mai multe pagube materiale. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest si recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei” a comunicat Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.

Comment here