Ultima Ora

10:48 Nu cred în planul de relansare economică al PNL. ”Pe alocuri, l-au plagiat pe Dragnea!”

Mihai Weber și Radu Miruță, sceptici că liberalii își vor pune în aplicare planul de relansare economică, prezentat pe 1 iulie, în prezența președintelui Klaus Iohannis. Ambii susțin că planul a fost copiat după cel al PSD.

”Planul economic al Guvernului PNL s-a transformat, de fapt, într-o declarație politică prezentată la o cârciumă de lux. Atât și nimic mai mult. Relansarea economică a României se bazează pe proiecte copiate din programul de Guvernare al PSD (multe din ele contestate de liberali atunci când PSD se afla la guvernare) și pe ipotetice finanțări de la Comisia Europeană care vor veni, dacă vor veni, după 2021” a transmis Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

La rându-i, Radu Miruță îi acuză pe liberali că l-au plagiat pe Dragnea.

”Dragnea, după ce flutura acel celebru almanah plin de minciuni gogonate, a ajuns după gratii… Citindu-l ai crede că pe șanțurile colmatate de la marginea drumurilor, va curge lapte si miere. Nu se spune concret despre sursele de finanțare, despre modificările administrative astfel încât cele 100 de miliarde de euro de la UE, în următorii 7 ani să poată fi absorbite” a reacționat președintele USR Gorj.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here