Ultima Ora

10:48 Alegeri la PSD Târgu-Jiu. Rujan- președinte, Tașcău-prim-vicepreședinte

Organizația municipală Târgu-Jiu a Partidului Social-Democrat are o nouă conducere, aleasă statutar. Joi, au avut loc alegerile pentru desemnarea noii structuri de conducere, Ion Cristinel Rujan fiind ales președinte al organizației PSD Târgu -Jiu cu unanimitate de voturi. Poziția de prim-vicepreședinte a fost ocupată de vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, totodată fiind aleși vicepreședinții și ceilalți membri ai Biroul Politic Municipal.

”Alegerea noului Birou Politic al organizației municipale Târgu-Jiu a Partidului Social-Democrat reprezintă, în primul rând, o nouă abordare organizatorică, pentru că presupune o structurare asumată a atribuțiilor fiecărui component al echipei de conducere a organizației și, în al doilea rând, restabilirea modalităților de comunicare cu cetățenii municipiului.
Conceptul de echipă este cel care va da sens activității acestei organizații, care își va desfășura activitatea cu seriozitate și implicare, într-o altă viziune, circumscrisă valorilor și principiilor social-democrate”, a declarat senatorul Cristinel Rujan, președintele PSD Târgu-Jiu .

”Am încredere în noua echipă și sunt convins că împreună vom reuși să obținem ce ne-am propus”, a declarat deputatul Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

Comment here