Ultima Ora

10:48 A anunțat dispariția CUSCREI

La data de 23 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Târgu Cărbunești au fost sesizaţi de un bărbat, de 47 de ani, din oraș, cu privire la faptul că Sandu Anina Marinela, de 39 de ani, din aceeași localitate, cuscra sa, care de aproximativ o lună locuia cu el și familia sa, în data de 20 septembrie ar fi plecat în mod voluntar de la locuința comună și nu a mai revenit, anunță IPJ Gorj.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că femeia, la plecare, și-a luat cartea de identitate și mai multe haine fiind îmbrăcată cu tricou de culoare albă, fustă de culoare albă, cu dungi albastre și papuci de culoare albă. Semnalmente: înălţime de 1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, păr negru, lung, faţă ovală, ochi căprui, constituție atletică. Femeia a fost pusă în urmărire la nivel național, de către polițiști.

Persoanele care pot oferi detalii cu privire la femeia dată dispărută, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here