Stirile ZileiTârgu-Jiu

Weber: Gorjenii, condamnaţi la frig şi sărăcie

„Municipiul Motru este cunoscut cu probleme unice la nivel de județ, cu o economie bazată exclusiv pe activitatea minieră, cu mii de șomeri, cu un sistem centralizat de alimentare cu agent termic și apă caldă, furnizate de o societate aflată în pragul falimentului din cauza PNL și USR. Cu toate acestea, a primit ZERO LEI de la guvernul demis, care a împărțit banii românilor către camarila de partid” afirmă deputatul Mihai Weber, preşedinte PSD Gorj, pe pagina de socializare.

Weber susţine că nota de fundamentare, trimisă de Ministerul Dezvoltării pentru HG privind alocarea banilor din Fondul de rezervă, este diametral opusă modului în care s-au alocat banii. Primăriile de comune, conduse de primari PSD, au primit suma fixă de 50 de mii de lei, orașele 100 de mii de lei, iar cele conduse de primari PNL au primit 800.000, 1.000.000 sau chiar 5.000.000 de lei.

„Îi invit de pe reprezentanții guvernul demis să le explice gorjenilor care i-au votat de ce vor îngheţa la iarnă de frig pe întuneric. Să vină să le spună motrenilor cum s-au răzbunat pe ei din cauza frustrărilor lor politice, dar și cum își achită prostia și incompetența din banii tuturor românilor! Singurul criteriu după care s-au împărțit banii a fost cel politic. Deși, avem reprezentanți din Gorj în prima linie e guvernului, județul nostru se află pe ultimele locuri ale clasamentului național, cu o sumă primită de 14 ori mai mică față de cea solicitată de Consiliul Județean Gorj” spune Weber.

Comment here