Ultima Ora

10:47 Victorie LEJERĂ a elevelor lui Andrieş

Echipa de handbal senioare CSM Târgu-Jiu a câştigat fără probleme meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa ultimei clasate, CSU Târgovişte, scor 38-13.

Handbalistele lui Liviu Andrieş au înregistrat cea de-a 10-a victorie stagională şi au ajuns la cota 400 de goluri marcate în acest sezon. Meciul a fost dominat de la un capăt la altul de formaţia gorjeană. Cu o apărare exactă şi cu un joc ofensiv foarte bun, CSM Târgu Jiu s-a distanţat repede pe tabelă. La finalul primei reprize, gorjencele au intrat la vestiare cu 11 goluri avans, 17-6. În repriza secundă, Liviu Andrieş a schimbat aproape toată echipa. Scenariul a fost acelaşi, cu CSM la cârma jocului.

„Un meci fără istoric. Ştiam că întâlnim un adversar mai modest. Am avut determinare, ne-au ieşit toate combinaţiile şi trebuie să le felicităm pe fete pentru victoria obţinută. Echipa oaspete nici nu a venit cu toată echipa. Am încercat în acest meci să mai schimbăm câte ceva în sistemul de joc, să schimbăm în apărare şi să învăţăm să ne apărăm în sistem 3-2-1. E clar că nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece că am câştigat acest meci, dar trebuia să pregătim partida de joi, cu Naţional Vâlcea, un meci destul de greu pe care suntem obligaţi să-l câştigăm. După meciul pierdut cu Prahova Ploieşti spuneam că vrem trei victorii la rând, cu Târgovişte, Vâlcea şi la Odorheiu Secuiesc. Am obţinut prima victorie din cele trei propuse. Am rulat tot lotul, am vrut să le dau minute şu celor care au jucat mai puţin. Le-am trimis în teren să joace şi să prindă încredere”, a declarat Liviu Andrieş, la finalul meciului.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here