Ultima Ora

10:46 RECORD! Sumă de 1 milion de euro, confiscată de polițiștii gorjeni

În urma perchezițiilor de miercuri, în dosarul de evaziune fiscală cu mărfuri vândute online, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj au identificat și indisponibilizat și suma de peste 1.000.000 de euro, într-o locație de pe raza județului Ilfov, anunță IPJ Gorj.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Gorj au efectuat, miercuri, 16 percheziţii domiciliare, 9 pe raza judeţului Gorj, 2 în Ilfov şi 5 în Bucureşti. Acțiunea a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

,,Au fost vizate sediile a cinci agenţi economici şi domiciliile reprezentanţilor entităţilor economice, într-un dosar penal având ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. În fapt, s-a reţinut că, în perioada 2015-2020, prin intermediul societăţilor comerciale s-ar fi eludat bugetul de stat prin neînregistrarea veniturilor realizate din comercializarea de mărfuri în mediul on-line, utilizând mai multe site-uri de prezentare. Bunurile erau achiziţionate din străinătate şi se livrau către clienţi prin firme de curierat rapid în sistem ramburs. În urma perchezițiilor domiciliare au fost ridicate mai multe documente referitoare la activitatea comercială a celor cinci firme, echipamente IT, precum și 475.000 de lei rezultați din operaţiuni de ramburs, care urmează a face obiectul cercetărilor, în scopul probării întregii activităţi infracţionale” s-a precizat, miercuri, într-un comunicat al IPJ Gorj.

Toate cele 9 percheziții au fost efectuate pe raza municipiului Târgu-Jiu. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comments (1)

Comment here