Ultima Ora

10:46 Răsturnare de situație! Cataramă revine în cursa pentru Cotroceni

Viorel Cataramă revine în cursa pentru alegerile prezidențiale! Curtea Constituțională i-a dat dreptate în contestația pe care acesta a făcut-o împotriva Biroului Electoral Central.

Curtea Constituţională a admis contestaţia împotriva deciziei Biroului Electoral Central nr.10/D din 20 septembrie 2019. Astfel, CCR a dispus înregistrarea de către Biroul Electoral Central a candidaturii și a semnului electoral ale lui Viorel Cataramă la alegerile pentru Președintele României din anul 2019.

Biroul Electoral Central anunțase, sâmbătă, că a decis respingerea înregistrării candidaturii și a semnului electoral ale lui Viorel Cataramă la alegerile prezidențiale. Conform BEC, peste 94.000 de semnături depuse au fost anulate, deoarece prezentau elemente de similitudine evidente

Viorel Cataramă a anunțat că a contestat decizia la Curtea Constituţională deoarece este „profund nelegală” şi bazată pe aprecieri subiective.

„Este o decizie profund nelegală şi am contestat-o deja la Curtea Constituţională. Este o decizie profund nelegală bazată pe aprecieri subiective şi pe acest sistem, oricând, orice semnătură poate fi interpretată, poate fi contestată şi oricând se pot lua decizii de eliminare a unui candidat pe criterii subiective care încalcă legea”, a precizat Viorel Cataramă.

Pe 12 octombrie este startul oficial al campaniei electorale. Primul tur al alegerilor prezidenţiale are loc pe 10 noiembrie iar al doilea tur pe 24 noiembrie.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here