Ultima Ora

10:46 DEFINITIV! 17 ani de închisoare pentru tânărul care și-a transmis LIVE fapta

Condamnare definitivă pentru tânărul din Târgu-Jiu care, anul trecut, a transmis live, pe Facebook, momentul în care și-a înjunghiat mortal un prieten. Cristofor Alexandru Laza a fost condamnat, joi, de Curtea de Apel Craiova la 17 ani de închisoare cu executare.

Pedeapsa este cu 2 ani mai mare decât cea pronunțată cu o jumătate de an înainte la Tribunalul Gorj. Inițial, Laza primise o condamnare de 15 ani, dar mai are o altă sentință de 2 ani cu suspendare, acum magistrații din Craiova dispunând ca inculpatul să execute și perioada respectivă. Curtea de Apel a menținut restul pedepsei dispuse la Tribunalul Gorj în luna iunie.

Conform sentințelor instanțelor de judecată, Laza are de achitat aproape 28.000 de lei către Spitalul Clinic de Urgență din Târgu Mureș și câte aproape 3000 de lei către Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și Ambulanța Gorj. Criminalul ar urma să o despăgubească și pe mama victimei sale cu 150.000 de lei daune morale și 10.000 de lei daune materiale. La suma respectivă se mai adaugă 1500 de lei cheltuieli judiciare, plus alți 5000 de lei drept cheltuieli judiciare către statul român.

În februarie 2018, Cristian Dumitru, zis „Pascolo”, a fost înjunghiat mortal de către Cristofor Alexandru Laza, întreaga scenă fiind transmisă pe Facebook. Pe parcursul procesului, Laza și-a recunoscut faptele și a spus că atât el cât și prietenul său erau sub influența unor medicamente și a alcoolului. Cei doi se șicanau deseori și „Pascolo” era filmat cu telefonul pentru a se supăra și mai tare. În ziua crimei, acesta s-a dus în bucătărie după un cuțit pe care, ulterior, Laza i l-a luat din mână și, astfel s-a ajuns la crimă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here