Ultima Ora

10:45 Fată de 18 ani, din Săulești, sechestrată și bătută

Un individ, de 32 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești a ajuns în arestul IPJ Gorj după ce a sechestrat în apartamentul său o tânără de 18 ani, din comuna Săulești, fosta sa concubină. Polițiștii au intrat în locuință și au eliberat -o pe tânără.

”La data de 28 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu-Cărbuneşti au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat, de 32 de ani, din orașul Târgu-Cărbunești, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, violență domestică și amenințare. În ziua respectivă, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 28 de ani, din comuna Turburea, despre faptul că bărbatul în cauză ar fi sechestra o tânără, în vârstă de 18 ani, din comuna Săulești, în apartamentul său. De îndată, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au pătruns în locuinţă, eliberând-o pe victimă.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a reieşit că persoana vătămată este fosta concubină a bărbatului de 32 de ani și, de comun acord, au convenit ca aceasta să vină şi să-și ridice lucrurile personale, de la apartamentul acestuia. De asemenea, poliţiştii au mai constatat faptul că cel în cauză ar fi exercitat acte de violenţă împotriva tinerei şi ar fi ameninţat-o. Reţinutul va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti, cu propuneri corespunzătoare” se arată într-un comunicat de presă.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here