Ultima Ora

10:45 Avertizare meteo: Ploi torențiale și izolat grindină

Instabilitate atmosferică accentuată este anunțată pentru duminică în cea mai mare parte a țării, mai ales în jumătatea de vest.

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ploi torențiale, vânt și grindină pentru duminică. Alerta vizează 15 județe. De la ora 10:00 până la ora 23:00, în Banat, Crișana, Maramureș, nordul Olteniei și local în Transilvania vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și condiții de grindină.

Cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și izolat 40…50 l/mp. Alerta vizează total sau parțial județele Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Bistrița-Năsăud, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș Severin și Hunedoara.

Manifestări de instabilitate atmosferică se vor semnala pe arii restrânse și în restul țării, mai ales în zonele de deal și munte. În Capitală se vor înregistra duminică temperaturi de 29 de grade. Sunt condiţii să plouă slab.

buy albuterol online

buy chantix

antabuse

Comment here