Ultima Ora

10:44 Percheziţii în două judeţe. Bogdan Bratu, suspectat că și-a falsificat studiile

În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice din I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, efectuează trei percheziții domiciliare, în județele Giurgiu și Dolj, anunță stiripesurse.ro.

Acțiunea vizează o persoană cu funcție de conducere în cadrul unei companii de interes strategic național, cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Bogdan Bratu, şeful DRDP Craiova. Persoana în cauză ar fi indus și menținut în eroare instituția, prin depunerea la dosarul de angajare a unor documente de studii falsificate, care ulterior au fost desființate de către instanțele judecătorești competente.

Prejudiciul reclamat până în prezent este de aproximativ 985.000 de lei, reprezentând indemnizațiile brute încasate de la angajator, urmând a fi completat în funcție de întregul material probator ce va fi administrat în cauză. Persoana cercetată va fi condusă la sediul I.G.P.R., pentru continuarea cercetărilor.

Comment here